dissabte, 11 de juliol del 2009

Reconeixement internacional al Roserar de Cervantes

El Roserar del Parc de Cervantes de Barcelona ha rebut el prestigiós premi 'Award of Garden Excellence' que atorga la World Federation of Rose Societies, agrupació que integra totes les federacions i associacions de roseristes d'àmbit nacional i que té per objectiu principal difondre els coneixements entorn de les roses i del roserisme entre els màxims especialistes mundials.
El premi s'ha donat a conèixer en el marc dels actes de la Convenció mundial d'aquesta organització que ha tingut lloc a la ciutat canadenca de Vancouver del 18 al 24 de juny.
L'Award of Garden Excellence assenyala els jardins més excepcionals des d'un punt de vista històric, educatiu i/o visual d'arreu del món. El premi distingeix, cada tres anys des de 1995, els jardins especialitzats en roses que reuneixen unes determinades condicions de qualitat. Es valora entre d'altres aspectes, la qualitat de la col·lecció, la senyalització tècnica, la bona conservació de les plantes i les activitats vinculades a la participació, com ara els concursos o "trials" de noves varietats, així com d'altres activitats relacionades amb la difusió del món del roserisme.