diumenge, 29 de novembre del 2009

"Espai Terra" va ser guardonat pels Amics de les Roses, el premi va ser recollit pel seu director el Sr. Tomàs Molina

En el marc del sopar de l’Associació, celebrat al restaurant Aire, el dissabte dia 28 de novembre, Tomàs Molina, com a director i presentador del programa guardonat “Espai Terra” va recollir aquest primer premi de mans de la presidenta de l’entitat.

Després de donar la benvinguda i agraïr la presència de tots els assistents, Pilar López, presidenta de l’entitat, es va referir a les activitats més remarcables realitzades durant aquest any, com ha estat la visita del president de la Word Federation of Rose Societies i de la presidenta de la Asociación Española de la Rosa i, la signatura del protocol entre les tres Associacions, la campanya realitzada perquè l'Exposició Nacional de Roses sigui inclosa dins del Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya i se l'atorgui un reconeixement especial, es declari Festa patrimonial d'interès nacional, l'admissió de la nostra Associació a la Word Federation of Rose Societies, com a membre associat i la creació del primer guardó "Amics de les Roses".

Durant el sopar també es va presentar la nova proposta d’ampliació del web de l’entitat, en la que es podia veure a més del seu contingut a molts dels seus col·laboradors. A través de l'enllaç que figura al peu d'aquesta plana podeu visionar aquesta presentació.
Al sopar, servit per en Carlos del restaurant Aire, varem poder degustar, entre d'altres plats, una gelatina de roses.

Seguidament és va procedir al lliurament del guardó. Davant d’una setantena de persones el Sr. Tomàs Molina va agrair aquest premi, tot dient, en un to desenfadat, que era el primer que rebia el programa i que esperava que no fos el únic, que sens dubte seria el primer d’una llarga llista de premis. També va glossar la necessitat de que entitats com la nostra tiressin endavant projectes que impliquessin a la ciutadania en el reconeixement de les nostres senyes d’identitat, com era el tema de la tradició roserista en el nostre cas.



El guardó consisteix en un gravat d’en Jaume Amigó, del qual s’han fet dos originals i una còpia d’artista. El gravat, en paraules del propi autor, “ representa la visió que té una abella al sobrevolar dues roses vermelles”.


L’acte va estar conduit per la Berta Cendrós i l’Albert Bonet, als que des de aquestes línies els hi volem agrair la seva col·laboració així com en Jordi Dot i les diverses persones que amb el seu esforç van fer possible aquesta vetllada.


Tomàs Molina, tot i ser u n bon metereòleg, no va poder preveure la pluja de pètals que li va caure sobre

presentació d'"Espai Terra" del dilluns 30 de novembre:

http://www.tv3.cat/videos/1678459

presentació del nou web dels Amics de les Roses:

http://www.youtube.com/watch?v=wDjGCe-AmMM