dimarts, 24 de novembre del 2009

Tomàs Molina, com director del programa “Espai Terra” recollirà el primer guardó “Amics de les Roses”



Aquest dissabte, dia 28 de novembre, tindrà lloc el sopar de la nostra Associació. Aprofitarem aquesta trobada dels socis i sòcies per lliurar el primer guardó “Amics de les Roses” que, d'acord amb la proposta de la Comissió Organitzadora de l’acte, recaurà en el reportatge sobre les roses de Sant Jordi, realitzat per la periodista Cori Calero i emès el dia 22 d’abril en el programa “Espai Terra” de TV3. El director i presentador d’aquest programa, el Sr. Tomàs Molina, serà qui recollirà el primer i simbòlic premi atorgat pels Amics de les Roses.


Dissabte 28 de novembre, a les 21 h
Restaurant Aire del Palau Falguera
Preu: 30€
Podeu apuntar-vos a través de: correu Electrònic de l’Associació: amicsdelesroses@santfeliu.net
o, deixant un comunicat a la nostra seu. Ateneu Santfeliuenc, c. Vidal i Ribas, núm. 23-25, o,comunicant-ho directament a algun dels membres de la Junta

el reportatge

Roses per Sant Jordi

En aquest reportatge de Cori Calero ens endinsem al món de les roses. Anem a Sant Feliu de Llobregat, que va ser fins la primera meitat del segle XX la ciutat de la rosa tot i que ara ja ningú en cultiva. També coneixerem a la Núria Gel, una florista que ens explica el procés actual des del naixement de la rosa fins que arriba a les nostres mans.
http://www.tv3.cat/videos/1182359