dijous, 5 de novembre del 2009

L’Associació crea el guardó “Amics de les Roses”

Hi ha moltes persones, entitats o mitjans de comunicació que malgrat no formen part de la nostra Associació col·laboren i afavoreixen el coneixement de la rosa en totes les seves vessants.

Els Amics de les Roses, conscients d’aquesta tasca, hem decidit crear un guardó que premi-hi anul·lament a una d’aquestes persones, entitat o mitjà de comunicació que per la seva trajectòria o per la seva activitat al llarg de l’any la considerem mereixedora d’aquesta distinció.

Aquest guardó es lliurarà per primera vegada aquest any, està previst fer-ho en el marc de la sopar de socis i sòcies, el proper dia 28 de novembre. Una Comissió formada per membres de la Junta fa temps que treballa en aquest tema i és l’encarregada d’organitzar l’acte, d’escollir el tipus de guardó i també el destinatari o destinatària del mateix. Els Amics de les Roses treballem per millorar el coneixement i la cultura de les roses i perquè la tradició roserística de Sant Feliu “Ciutat de Roses” sigui coneguda arreu del món. Volem que l’interés pel món de les roses continuí creixent i, aquest guardó servirà per fer, de forma humil, un reconeixement a les persones, entitats o mitjans de comunicació que d'una manera o una altra han donant suport a aquets objectius de la nostra Associació.

Una obra artística d'en Jaume Amigó serà el guardó "Amics de les Roses"

L'artista local Jaume Amigó serà el responsable de crear l'obra artística, en forma de gravat, que servira per premiar per primer cop al guanyador del guardo "Amics d
e les Roses". Aquest artista de reconeguda trajectòria, amb exposicions arreu del món, col·laborarà amb la nostra entitat per portar a fi aquest nou projecte.

En Jaume , és un artista polifacètic que es mou en facilitat, no solament en pintura, sinó escultura i gravat i també amb la tècnica del raku, tipus de ceràmica japonesa. la seva obra es caracteritza per la destil·lació d'una iconografia pròpia, distingida per elements senzill, inspirats en a naturalesa, que recordant núvols, flors o vents, o inspirats en utensilis quotidians.




Sopar de les sòcies i els socis dels Amics de les Roses

A finals de novembre tindrà lloc el sopar de la nostra Associació, aquesta és una excusa perquè tots i totes ens puguem divertir i estar en bona companyia. Aprofitarem aquesta trobada per presentar les innovacions que, properament, introduirem a la plana Web de l'Associació i, tindrem l'honor de lliurar el “primer guardó, Amics de les Roses”, que, d'acord amb les propostes de la comissió encarregada, serà un personatge conegut per tots qui recollirà aquest primer i simbòlic premi.


Dissabte 28 de novembre, a les 21 h

Restaurant Aire del Palau Falguera

Preu: 30€
Podeu apuntar-vos a través de: correu Electrònic de l’Associació: amicsdelesroses@santfeliu.net
o, deixant un comunicat a la nostra seu. Ateneu Santfeliuenc, c. Vidal i Ribas, núm. 23-25, o,comunicant-ho directament a algun dels membres de la Junta