divendres, 6 de novembre del 2009

Ha sortir "Pètals de Rosa" nº 2

Tot i que amb una mica de retard publiquem la sortida d'aquest tercer butlletí de la nostra entitat.
D’aquí a poc temps podrem fer una valoració global de les activitats desenvolupades al llarg d’aquest any, però, en aquest moment, ja podem afirmar que l’esforç i el treball de tots els associats ha tingut una recompensa: el reconeixement que s’ha fet al projecte de la nostra Associació a la Convenció Mundial de les roses, celebrada el passat mes de juny a Vancouver.

La iniciativa i la implicació de totes les sòcies i socis és imprescindible perquè puguem continuar avançant i desenvolupant el nostre projecte i, una mostra d’això és el guardó “Ciutat de les Roses”, guardó que neix arrel d’una proposta presentada a la darrera Assemblea General i amb l’objectiu de col.laborar amb la difusió de la cultura de la rosa i la promoció de la Ciutat de les Roses.

totes aquestes coses les podreu llegir al número 2 de Pètals de Rosa, el butlletí de la nostra entitat a més de la reunió celebrada a Torreblanca amb els socis roseristes i la informació i descripció, per part d'en Josep Bosc, de Rosina, rosa creada per P. Dot al 1951.